HomePatrocinadors

La tienda de las Manualidades ;
Web Oficial: https://www.latiendadelasmanualidades.com/
Instagram: https://www.instagram.com/latiendadelasmanualidades/
Facebook: https://www.facebook.com/latiendadelasmanualidades/

La Tienda De Las Manualidades és una botiga en línia, en la qual podràs trobar un amplíssim ventall de productes destinats a les manualitats. Tot això amb el suport d’un equip de professionals del món de la restauració i de les belles arts, que han posat tota la seva experiència i professionalitat al servei de la mateixa. La nostra botiga online, té el suport de dues botigues físiques, amb un magatzem que ens permet disposar de l’estoc necessari per subministrar tots els productes de la mateixa i a més poder valorar la qualitat i la utilitat dels mateixos, tutelada pels i les professionals que la dirigeixen. L’experiència i la pràctica que disposem, gran part a causa del bagatge derivat, de tots aquells cursos que donem al públic a les nostres instal·lacions, sobre restauració, pintura, i manualitats en general. Tot això ho posem en pràctica a l’hora d’oferir el suport necessari a la nostra botiga virtual. D’altra banda hem fet un esforç per abaratir al màxim els enviaments, per tal que l’import total de la compra es vegi reduït per aquest concepte. També hem ideat un programa de punts per premiar d’alguna manera la fidelitat dels nostres clients i hem posat especial èmfasi en la nostra Targeta Regal, ja que és el present perfecte per a qui vulgui fer un regal amb la garantia d’encertar en els gustos del complimentat, a més hem fet un esforç per disposar d’una targeta per a cada ocasió, per tal de personalitzar encara mès els gustos dels consumidors.

La Tienda De Las Manualidades no es una botiga anónima perduda en el infinit de la xarxa, darrera hi ha dues botigues reals y un equip de professionals que estem pendents de tú.

Botiga 1

Carrer de Laurea Miro, 20

235 –  08950 Esplugues de Llobregat,

Barcelona

Botiga 2

Carrer de Laurea Miro , 38

Centro Comercial Finestrelles Shopping Centre

Esplugues de LLobregat

https://academiavoleibolbarcelona.com/wp-content/uploads/2019/02/transfer-21x297cm-jaula-grande-y-esquineras-paris-80gr-.jpg

PAPERFORYOU

Pàgina Oficial: https://papersforyou.es/  

Facebook: https://www.facebook.com/pg/Papersforyou/posts/?ref=page_internal

Twitter: https://twitter.com/papersforyou

  Papers For You , és una empresa fabricant / distribuïdora de productes per a Manualitats com paper de scrapbooking, paper de cartonatge, paper d’Arròs, teles per enquadernar i diversos materials d’enquadernació. També distribuïm coles especials per a la nostra gamma de papers i properament incorporarem al nostre catàleg una àmplia gamma de Papers Tela impresos. Els papers que distribuïm estan fabricats per nosaltres a España y podem fabricar productes personalitzats amb la marca i el disseny del client. En aquesta pàgina podrà veure alguns treballs realitzats amb ells i un catàleg dels nostres productes, tant a la botiga web com en format digital per a descarregar. Esperant donar-li el servei que necessita, aprofitem per saludar desde aquesta plataforma.

https://academiavoleibolbarcelona.com/wp-content/uploads/2019/02/Capturah-e1549989454790.jpg
https://academiavoleibolbarcelona.com/wp-content/uploads/2018/10/logo_papers.jpg
https://academiavoleibolbarcelona.com/wp-content/uploads/2018/10/latienda.jpg

VOLS SER SOCI DE L'ACADÈMIA?

SOBRE L’ACADEMIA

Acadèmia Voleibol Barcelona som una associació esportiva sense ànim de lucre de recent creació, que vol ser un lloc de trobada al voltant de l’esport del voleibol. L’Acadèmia es crea inicialment al voltant de 3 equips de veterans i seniors, que a la vegada que entrenen i juguen, comencen a gestionar, organitzar i estructurar el funcionament de les diferents seccions per aconseguir any rera any introduir nous equips i noves activitats, tant de volei pista com de volei platja.


Notice: Undefined index: username in /home/customer/www/academiavoleibolbarcelona.com/public_html/wp-content/plugins/bold-page-builder/widgets/bb_instagram/init.php on line 36

Tots els continguts © copyright Acadèmia Voleibol Barcelona. Tots els drets reservats.