GeneralLeagueSorteig 💥💥💥

diciembre 17, 20180

💥DECORA EL TEU NADAL AMB L’ACADÈMIA💥
Estem molt il·lusionats en anunciar-vos el sorteig de Instagram d’un CONJUNT D’ARTICLES DE MANUALITATS I SCRAPBOOKING valorat en 100€, cedit pels nostres grans patrocinadors  @latiendadelasmanualidades
@papersfor.you
Què cal fer per concursar?
🏐 Fer “m’agrada” en aquesta publicació ; https://www.instagram.com/p/BrW7gsfHJFb/.
🏐 Deixar un comentari bonic sobre el nostre club.
🏐 Etiquetar en el comentari a un amic/ga

Deixem clar que no és requeriment per participar al sorteig el ser seguidor de l’Acadèmia a Facebook o a Instagram. Malgrat això, et convidem a que et fixis en els nostres perfils en aquestes xarxes i ens segueixis si et bé de gust. També et convidem a fer el mateix en els perfils dels nostre patrocinadors @latiendadelasmanualidades i @papersfor.you

✔️Data d’inici del sorteig: divendres 14/12/2018
✔️Data de finalització del sorteig: dijous 20/12/2018
✔️Procediment de sorteig: Entre tots els usuaris que hagin participat correctament tant al Facebook com a Instagram programarem un sorteig online totalment transparent i aleatori que efectuarem el divendres 21/12/2018 a les 8:00 del matí. A continuació publicarem el resultat i les evidències del sorteig pels nostres perfils.

Animat a participar i així podràs decorar el nadal d’una manera original i diferent 📚🔖🖌️🖍️✂️

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VOLS SER SOCI DE L'ACADÈMIA?

SOBRE L’ACADEMIA

Acadèmia Voleibol Barcelona som una associació esportiva sense ànim de lucre de recent creació, que vol ser un lloc de trobada al voltant de l’esport del voleibol. L’Acadèmia es crea inicialment al voltant de 3 equips de veterans i seniors, que a la vegada que entrenen i juguen, comencen a gestionar, organitzar i estructurar el funcionament de les diferents seccions per aconseguir any rera any introduir nous equips i noves activitats, tant de volei pista com de volei platja.

Tots els continguts © copyright Acadèmia Voleibol Barcelona. Tots els drets reservats.